Skip to content

Workshops

Tijdens Gezond Achterhoek hebben bezoekers de mogelijkheid twee workshops naar keuze te volgen. De keuze van de workshops wordt bij aankomst in Stadion De Vijverberg gemaakt. Het aantal plaatsen per workshop is gelimiteerd, dus wees er op tijd bij!

pump-track-riding-0496-1597418163
Screenshot
AchterhoekInBeweging

20 plaatsen

Ben je klaar voor een onvergetelijke sportervaring? SportID Doetinchem nodigt je uit voor een daverende workshop op hun gloednieuwe pumptrack. 🚴‍♀️

Wat kun je verwachten?

  1. Pumptrack Sensatie: Stap op een bmx fiets en ervaar de flow van een pumptrack. De glooiende bochten en bulten dagen je uit om je grenzen te verleggen.
  2. Deskundige Begeleiding: Onze ervaren instructeurs staan klaar om je de fijne kneepjes van het pumptrack-rijden bij te brengen. Leer de juiste technieken en voel de adrenaline door je aderen stromen.
  3. Activiteit in een groep: Ontmoet andere enthousiaste sporters en deel je passie voor actief bewegen. Samen maken we van deze workshop een onvergetelijke ervaring.

25 plaatsen

Ben je op zoek naar meer balans, positiviteit en energie in je leven? Dan is deze workshop, verzorgd door JuistWij!, iets voor jou!

JuistWij! is een platform waar vakkundige ondernemers je ondersteunen voor een nog mooier leven.

Of je nu wilt werken aan je gezondheid, vitaliteit of persoonlijke groei, bij JuistWij! ben je aan het juiste adres.

Workshop Bewegen is meer dan alleen conditie!

Een actieve workshop waarin je met een ander aspect van bewegen gaat kennismaken.

Want bewegen is meer dan conditie, bewegen is ook goed voor het behouden van een scherp brein en het in zetten als ultieme ontspanning voor een gestrest lijf.

Tips met praktische oefeningen om je brein te prikkelen, je spieren te triggeren en je hoofd tot rust te laten komen.

40 plaatsen

Fitte en gezonde medewerkers. Dat is waar Fit Veur Altied het voor doet. Want, fitte en gezonde medewerkers hebben meer werkplezier, zijn blijer, productiever en voelen zich meer betrokken. En, niet geheel onbelangrijk, zijn minder vaak ziek. Dat zijn misschien open deuren, maar toch vinden werkgevers lastig om ECHT met dit thema van start te gaan.

In de workshop krijg je concrete tips en trucs aangereikt om AAN DE SLAG te gaan met dit thema. Er is namelijk al enorm veel ontwikkeld, wij laten je graag zien, hoe je eenvoudig in actie kunt komen. Dat doen we door in vogelvlucht in te zoomen op de volgende thema’s:

– het opleiden van een beweeg- en sportaanjager

– veelzijdig bewegen in zware beroepen

– de 10-weekse interventie Werkfitter

We heten je graag welkom! Onder de aanwezigen verloten we een BSA-cursus ter waarde van 150,-

Maria Hopman via scherm
LogoSportId
GerbenPeet

75 plaatsen

Ben je op zoek naar een gezonde dosis energie en wil je jouw vitaliteit naar een hoger niveau tillen? Dan is de workshop van Prof. Maria Hopman een absolute must! 🌟

Wat staat je te wachten?

  1. Wetenschappelijke Inzichten: Prof. Hopman, hoogleraar Integratieve Fysiologie aan het Radboudumc, deelt haar diepgaande kennis over de rol van beweging en voeding in ziekte en gezondheid. Leer hoe je jouw levenskwaliteit kunt verbeteren.
  2. Praktische Tips: Ontdek eenvoudige manieren om fitter en vitaler door het leven te gaan. Prof. Hopman combineert wetenschap met dagelijkse praktijk, zodat je direct aan de slag kunt.
  3. Opgewekte interesse: Prof. Hopman staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te inspireren op het gebied van gezondheid en welzijn.

(Frank)

30 plaatsen

SportID verzorgt een workshop waarin deelnemers uitgedaagd worden actief te zijn. Wil je niet de hele dag stil zitten? En ervaren hoe je ook op een werkdag toch actief kunt zijn zonder je in het zweet te werken? Dan mag je deze workshop niet missen.

Sport-ID Doetinchem: Dé verbindende factor voor sport, beweging, welzijn en fitheid in Doetinchem en omgeving. We ondersteunen sportverenigingen, individuele sporters en andere partners. Ontdek ons brede aanbod, waaronder het vernieuwde Zwembad Rozengaarde met glijbanen en SkyZone met avontuurlijke activiteiten.

30 plaatsen

Ben je geĂŻnteresseerd in de toekomst van technologie en innovatie? Wil je weten hoe je een idee tot uitvoer kan brengen? Ben je nieuwsgierig naar mooie Achterhoekse initiatieven? Dan is deze workshop iets voor jou! Gerben Peet , een van de drijvende krachten achter SmartHub Incubator, nodigt je uit om deel te nemen aan een bijzondere ervaring.

Wat is SmartHub Incubator Industry (SHII)? 
SHII is een broedplaats waar startups en ondernemers samenkomen. Voor startups biedt het coaching, werkruimte en kapitaal. Als ondernemer kun je nieuw talent ontmoeten, exposure krijgen en direct profiteren van innovatiekracht. En het beste van alles? Je wordt onderdeel van een krachtig, inspirerend netwerk.

Waarom meedoen?
Ontdek hoe SHII het verschil maakt in de Achterhoekse maakindustrie. Leer, innoveer en raak geĂŻnspireerd door de technologie van morgen!

Jan Minkhorst
TheoMeulman

30 plaatsen

Jan Minkhorst, een gepassioneerde expert op het gebied van sportinfrastructuur, neemt u mee in de wereld van open clubs en vitale sportparken. Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor innovatie, zal hij u inspireren en informeren over de kansen en uitdagingen van deze dynamische omgeving.

Tijdens de workshop wordt dieper ingaan op thema’s zoals:

  • Professionalisering: Hoe kunnen sportparken zich optimaal ontwikkelen?
  • Draagvlak vergroten: Hoe betrekken we alle belanghebbenden bij deze transformatie?
  • Communicatie: Hoe creĂ«ren we een brug tussen sportclubs en de gemeenschap?
  • Doelgroepen en activiteiten: Welke keuzes maken we om vitaliteit te bevorderen?

30 plaatsen

Ooit een normaal mens ontmoet? En beviel het? Wie kent deze slogan uit de jaren 80 nog? Die campagne was o.a. bedoeld om psychiatrie en afwijkend gedrag te “normaliseren”. Nou dat is niet gelukt.
We denken nog steeds dat mentale problemen “gefixt” en “opgelost” moeten worden het liefst door de hoogst opgeleide professional en zonder dat de buurman het weet. Maar we moeten anders leren denken over mentale problemen en daar veel eerder op school aandacht aan besteden. Niet alleen het denken moet anders. Ook het huidige systeem rond psychiatrie en mentale gezondheid barst uit zijn voegen en werkt niet meer.
In Doetinchem proberen we met het ecosysteem mentale gezondheid een nieuwe manier van denken en werken uit met allerlei partijen. En het werkt!!!

Theo Meulman is projectleider Transitie Zorg en Ecosysteem Mentale Gezondheid Doetinchem / Achterhoek. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten? Durf je je te laten prikkelen door een inspirerend betoog? En ben je benieuwd naar recente onderzoeksresultaten? Dan mag je deze workshop niet missen!

Back To Top